چین: آمریکا باید برای جاسوسی محاکمه شود-راهبرد معاصر
مصر خواستار انتخاب رئیس‌جمهور برای لبنان با اجماع ملی شد لاوروف: ناتو قصد کنترل بر جهان را دارد پارلمان لبنان: طی ساعت‌ها یا روز‌های آتی ممکن است توافق آتش‌بس اعلام شود. کاخ سفید: اوکراین اجازه استفاده از موشک‌های «اتکمز» را در کورسک دارد کاخ سفید: پیشرفتی در آتش‌بس لبنان وجود ندارد که بتوان در مورد آن صحبت کرد ۱۷ نفر در واژگونی اتوبوس در برزیل کشته شدند استعفای رئیس ستاد تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی حزب الله فرمانده تیپ گولانی را برای همیشه خانه‌نشین کرد جزئیات توافق جامع همکاری میان ایران و روسیه وزیر خارجه هند: با ایران و اسرائیل برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها در ارتباط هستیم بازدید سفیر ایران در عراق از قبیله «آل عیسی الطائی» آکسیوس: اسرائیل و لبنان بر سر مفاد آتش بس به توافق رسیدند سی‌ان‌ان: نتانیاهو در اصل توافق آتش بس با حزب الله موافقت کرد امانی، سفیر ایران در لبنان: روز گذشته برای صهیونیست‌ها بسیار دردناک بود عربستان در تدارک عمره ۳۰ میلیونی رمضان

چین: آمریکا باید برای جاسوسی محاکمه شود

وزارت امور خارجه چین اعلام کرد دولت آمریکا باید برای انجام فعالیت‌های جاسوسی و هک اطلاعات در سراسر جهان محاکمه شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۶ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 12
کد خبر: ۱۸۸۹۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ وانگ ون بین سخنگوی وزارت امور خارجه چین اظهار کرد پکن معتقد است، جولیان آسانژ بنیان گذار سایت افشاگر ویکی لیکس نباید برای افشای اطلاعات سری درباره آمریکا محاکمه شود، بلکه شماری از مقامات رسمی عالی رتبه در این کشور هستند که باید به جرم جاسوسی و سرقت اطلاعات حساس از سراسر جهان محاکمه شوند.

وی در یک کنفرانس خبری تاکید کرد آسانژ نباید محاکمه شود بلکه امپراتوری هکر‌ها که به صورت فراگیر اطلاعات حساس و مهم در کشور‌های دیگر را سرقت می‌کنند، باید در دادگاه‌ها محاکمه شوند.

جولیان آسانژ به‌دلیل افشاگری در وب‌سایت ویکی‌لیکس در خصوص آمریکا از جمله جنایات جنگی این کشور در عراق و افغانستان، با اتهام جاسوسی روبه‌رو است و در صورت محاکمه ممکن است به حبس تا ۱۷۵ سال محکوم شود.

در حال حاضر آقای آسانژ در زندانی در جنوب لندن نگهداری می‌شود و از حدود یک سال پیش وزیر کشور انگلیس حکم استرداد وی به آمریکا و مواجهه با اتهامات مربوط به جاسوسی را تأیید کرده است.

در همان زمان «جن رابینسون» وکیل آسانژ نیز از جو بایدن رئیس جمهور آمریکا خواست اتهامات علیه آسانژ را لغو کند و از دولت استرالیا نیز خواست برای آزادی وی فشار وارد کند.

مقامات دولت استرالیا نیز در همان زمان و پس از تأیید حکم استرداد جولیان آسانژ از انگلیس به آمریکا، اعلام کردند در این مورد هیچ مداخله‌ای نمی‌کنند و هیچ گونه نقشی ایفا نخواهند کرد.

آنتونی آلبانز نخست وزیر استرالیا چندی قبل مراتب تأسف خود را از ناکام ماندن تلاش‌هایش برای آزادی آسانژ اعلام و تأکید کرد تاکنون راه‌حلی برای آزادی وی نیافته است.

چندی قبل همسر آسانژ اظهار کرد همسرش از آخرین شانس خود برای ممانعت از استرداد وی به آمریکا از طریق دادگاهی در انگلیس، استفاده خواهد کرد.

ون بین همچنین در پاسخ به پرسش خبرنگاری اظهار کرد برخلاف ادعا‌های مطرح شده، پکن از پایگاهی در کوبا برای جاسوسی از واشنگتن استفاده نمی‌کند و این اظهاراتی نادرست است.

نشریه پولیتیکو در تاریخ ۱۰ ژوئن در گزارشی مدعی شد که چین از پایگاهی در کوبا برای جمع آوری اطلاعات در آمریکا استفاده می‌کند. گمان می‌رود چین از این تاسیسات پیش از به قدرت رسیدن بایدن استفاده می‌کرده است.

وی همچنین خاطرنشان کرد نمی‌تواند اطلاعات مربوط به سفر احتمالی آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا به چین را افشا کند و در حال حاضر در این باره اطلاعاتی برای گفتن وجود ندارد.

براساس گزارش آسوشیتدپرس به نقل از منابعی در دولت آمریکا، آنتونی بلینکن قرار است در تاریخ ۱۸ ژوئن به چین سفر کند. ابتدا قرار بود این سفر در ماه فوریه سال جاری انجام شود، اما به دلیل موضوع پرواز بالون جاسوسی آمریکا بر فراز آسمان آمریکا و ایجاد تنش بین دو کشور، این سفر لغو شد. دولت چین معتقد بود این بالون، یک بالون هواشناسی بوده، اما واشنگتن پس از انهدام و بررسی آن اعلام کرد که تجهیزات جاسوسی داخل این بالون وجود داشته است. / تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار